Mihai Neșu

„Te aștept, prin videoconferință, la ITO Moldova, la conferințele de tip TEDx, în ziua de 24 august pentru a descoperi ce înseamnă adevăratul succes!”

Mihai Neșu: „Te aștept, prin videoconferință, la ITO Moldova, la conferințele de tip TEDx, în ziua de 24 august pentru a descoperi ce înseamnă adevăratul succes!”

Mihai Neșu este fost jucător de fotbal la cluburile Steaua București și FC Utrecht. Cu Steaua, Neșu a jucat 86 de meciuri în Liga I. A acumulat opt selecții în echipa națională a României.

A primit medalia „Meritul Sportiv” clasa a II-a cu o baretă din partea președintelui României iar la FC Utrecht a primit distincția de „cel mai bun fundaș stânga din Eredivisie”.

În 2013 alege să se boteze ortodox convins fiind că dacă îl urmezi pe Dumnezeu ajungi unde trebuie!

Ce a însemnat succesul pentru Mihăiță Neșu atunci și ce înseamnă acum? Cum a reușit să depășească momentele grele din viața sa: imobilizarea survenită în urma accidentului, moartea părinților și părăsirea lui de către soție? Din ce și-a luat puterea? Cât au însemnat pentru el prietenii și cât de valoroasă este prietenia în astfel de situații?Vei afla, în cadrul conferinței tip TEDx, la #ITOM2019!

Mihai Neșu: #VoiFiAcolo prin #Videoconferință #PentruTineri!

Citește alte articole despre: conferinta, Tedx
„Cea mai frumoasă podoabă a unui tânăr este inima curată şi mintea trează.”
- Mitropolitul Nicolae Bălan -