Am lansat aplicația ITO 2017

Postat în: Comunicate

Organizatorii Întâlnirii Internaţionale a Tinerilor Ortodocși au lansat astăzi, marți, 1 august 2017, aplicația care îi va ajuta pe cei interesați de eveniment să aibă acces la informații în timp real. Lansarea are loc cu o lună înainte de festivitatea de deschidere a ITO 2017.

Aplicația ITO 2017 pentru Android, iOS și web (Windows phone etc.) oferă într-un format dinamic și optimizat informații și conținut multimedia despre Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși - Iași, 1-4 septembrie 2017. 

Aplicația este nativă 100% pentru Android și iOS iar pentru celelalte sisteme de operare a fost dezvoltată aplicația web (progresivă): ito2017.mobi.

Aplicația se actualizează în timp real, astfel utilizatorul este conectat 24/24 ore la tot programul evenimentului și la toate informațiile relevante din ITO 2017.

Aplicația este un mijloc modern și facil de informare pentru toți cei care doresc să fie „conectați” cu acest eveniment.

Dacă ești înscris ca participant sau voluntar la ITO 2017 trebuie doar să alegi să îți faci un cont în aplicație! Te poți înregistra cu datele tale, nume și prenume, e-mail și o parolă sau direct cu contul de Facebook și ai o mulțime de BENEFICII:

  • te „conectezi” live cu întreg evenimentul;
  • găsești toată informația de care ai nevoie despre tot ceea ce presupune participarea sau implicarea ta în eveniment;
  • ai acces la un meniu dedicat participanților și voluntarilor: Program; SHARE!; Messenger; Profil și altele;
  • te vei bucura în timp real de toate notificările trimise de organizatori;
    te poți împrieteni cu oricare din participanții, voluntarii sau chiar cu organizatorii ITO 2017;
  • în plus, vei avea parte de anumite surprize, concursuri și provocări ITO 2017.

De unde putem descărca aplicația:

  • Magazin Google Play: căutând ITO 2017
  • App Store: în curând

Pentru cei cu alte sisteme de operare (cum ar fi Windows phone, Symbian sau altele), echipa Media ITO 2017 pune la dispoziție aplicația web, ce poate fi accesată din orice browser de internet, la adresa: ito2017.mobi.

„Cea mai frumoasă podoabă a unui tânăr este inima curată şi mintea trează.”
- Mitropolitul Nicolae Bălan -